Mediabureau
Contact
• Marketing stage

Over ACTION Marketing

Gaëtan Van Risseghem werd in 1970 geboren te Gent. Na zijn economische humaniora behaalde hij in 1992 het diploma van Licentiaat in de Economische Wetenschappen - Bedrijfseconomie - aan de Universiteit Gent. Hij schreef een eindverhandeling over strategische marketing van touroperators. Een jaar later behaalde hij eveneens het diploma van 'Master in Leisure and Tourism Management' aan de University of Surrey, UK (1993).

Hij startte zijn loopbaan in 1993 zijn als marketing trainee bij McDonald's Corporation (Detroit, USA) waar hij vertrouwd werd met begrippen als franchising, kids marketing en 'value for money'. Vervolgens gaat hij in 1994 aan de slag als contracting en product manager bij touroperator Sunair in België. In 1999 wordt hij er benoemd tot marketing manager. Hij leert op korte tijd hoe je met een bescheiden marketing budget, in een heel competitieve marktomgeving, maximale brand exposure kan genereren voor het merk. Na 6 jaar in de toeristische industrie te hebben gewerkt, vervoegt hij in 2000 de reclameregie van De Persgroep waar hij als advertising manager voeling krijgt met de interne werking van de media, in het bijzonder de krant Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Vanuit die bedrijfservaring, van zowel de adverteerderszijde als de zijde van de media, richt hij in september 2007 ACTION Marketing op met als doel zijn ervaring in te zetten voor zowel adverteerders met communicatie- en marketing doelstellingen als organisaties binnen de arbeidsmarkt-communicatie met doelstellingen op het gebied van werving en/of arbeidsmarktimago.

ACTION Marketing mag zich sinds 10 november 2010 de trotse bezitter van een CER-erkenning noemen!
Info
093290969
SITEMAP | Disclaimer | Verkoopsvoorwaarden | linkedin